10. DÖNEM/ SEBAHATTİN SUNGUR

SEBAHATTİN SUNGUR (2011-2014)

3 yılın sonunda 20.03.2011 tarihinde Ataşehir’de bulunan Zübeyde Hanım Öğretmen Evi  Etkinlik Salonu’nda 10. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda güven tazeleyerek delegasyonun önemli bir bölümünün oyunu alan Sebahattin Sungur tekrar genel başkanlığa seçilmiştir.

Bu dönemde yapılan çalışmalar;

Piknik alanımızın kiralandığı 2009 yılından başlayarak 2010, 2011, 2012 ve 2013 yıllarında İstanbul’da ilk defa “Sinop Panayırları” yapılmıştır. Gerçekleştirilen panayırlarda; alış-veriş stantları, yağlı güreşler, konserler, oyunlar ve eğlenceler düzenlenmiştir.

2014 yılı içinde Fikirtepe’de bulunan ve genel merkez lokali olarak faaliyet gösteren yerin SİYAD Kadıköy Şubesi olarak resmi kuruluşu gerçekleştirilmiştir. İstanbul’da Sinop panayırı, gemi iftar programları ve futbol turnuvaları gibi faaliyetler ilk olarak Sebahattin Sungur Başkanımız döneminde gerçekleştirilmiştir.

Bostancı Gösteri Merkezi aday tanıtım şöleni, sokak iftarları, Beykoz çayırında iftar, Ramazan İftar çeki, iskelede hurma dağıtımı, burs faaliyetleri, üniversite öğrencilerimizle kahvaltı programları, köy derneklerimizle düzenlenen kahvaltılar, gençlik kolları çalışmaları, Sancaktepe Kültür Merkezi’nde düzenlenen gençlik buluşması, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla K.Bakkalköy meydanda bayramlaşma programı ve Zübeyde Hanım Öğretmen Evi Kongre Salonu’nda SİYAD gönüllülerine plaket dağıtım töreni gibi sayısız etkinliklere imza atılmıştır.