Şube Tarihi/SN

SİYAD SANCAKTEPE ŞUBEMİZ – 2000

SİYAD SANCAKTEPE ŞUBEMİZ – 2000

15.01.2000 yılında Yenidoğan’ da bir grup Sinop sevdalısı, hemşehrilerimize daha iyi hizmet verebilmek için dernekçilikte Sinop’un çınarı olan SİYAD’ın çatısı altında şube açabilmek için resmi onayı aldılar. Ahmet Yılmaz kurucu başkanlığında Cengiz Gündoğdu, Enver Çevik, İsmail Kandemir, Muharrem Sezer, Nevzat Şahin ve yol arkadaşlarıyla birlikte SİYAD Yenidoğan Şubesi’ni hizmete açtılar.

2009 yılında Yenidoğan, Samandıra ve Sarıgazi beldelerinin birleşmesi ile oluşan Sancaktepe ilçesine daha iyi hizmet verebilmek için adı, SİYAD Sancaktepe Şubesi olarak değişti. Kurucu Başkan Ahmet Yılmaz’dan sonra göreve gelen 1.2.3.4.5. dönem şube başkanlığını 13 yıl boyunca Enver Çevik yaptı. 6. dönem başkanlığı üstlenen Hasan Tuzcu’dan sonra 7. dönem ve halen devam etmekte olan 8. dönem şube başkanlığı görevini Ufuk Aydın devam ettirmektedir.

Büyük emek ve sevda ile bu görevi üstlenen şube başkanlarımıza her zaman teşekkürlerimizi sunarız. Kurulduğu günden bugüne kadar üyelerine ve hemşehrilerine bir çok konuda hizmet götüren şubemiz, hem hemşehrilerimizin, hem de ilçemizdeki komşularımızın takdirini kazanmıştır.